Uualk, bicicletes elèctriques accionades per torsió

Les Bicicletes elèctriques Uualk destaquen per la qualitat dels seus components i acabats. El seu punt fort es el seu eficient i innovador sistema d’activació per torsió “torque sensor system”

Així com a la majoria d’ “e-bicis”, el motor s’activa per rotació de l’eix de pedalier, les  Uualk s’activen segons la pressió que realitzem sobre els pedals, això proporciona un funcionament molt mes precís, i un consum d’energia mes reduït, amb el que podem aconseguir millors autonomies amb bateries de menys capacitat, així també estalviar-nos un diners quan haguem de substituir-la .

Nosaltres ja l’hem provat i n’hem quedat molt satisfets, entre d’altres, ens ha seduït  el seu reonable pes, robustès del  xassís, maniobrabilitat, i transportabilitat. Tot i no ser plegable permet entrar-la fàcilment a l’ascensor, cotxe, tren, etc…

Els  avantatges del sistema per torsió es que no ens tornarà a passar de quedar-nos a una pujada amb una marxa llarga i   no poder arrencar perquè el sistema tradicional d’activació necessita gairebé  d’una volta sencera dels pedals per començar a empènyer. La Uualk air s’activa casi  instantàniament tant bon punt  exercim pressió sobre els pedals.

Perquè “Torque sensor System”?

 

colors-air

air4

Leave a Comment