Larry vs Harry, Bullitt

La Biciteka ara és  també punt de venda  de la prestigiosa marca de bicicletes de càrrega (cargo bike) Bullitt de larry vs harry,  ( http://www.larryvsharry.com/ )

Fàcils de manejar, robustes, i  pràctiques. Tant per a ús personal com per a empreses, podràs transportar els nens, paquets, o inclús fer la mudança.


Bullitt bullitt_street

 

 

 

 

 

 

55d3c67f317fc2af1c7ca3fc6c459e9f dhl

Punt de venda i servei tècnic oficial BROMPTON a Mataró

La Biciteka és  punt de venda  i servei tècnic oficial BROMPTON a Mataró. Les Bicicletes plegables BROMPTON amb gairebé 40 anys d’història, son sinònim d’un plegat inigualable, robustesa, fiabilitat i un munt d’opcions de configuració. En som usuaris habituals, i n’estem molt satisfets, es per això que volem que tu també la descobreixis, vine a provar-la, estem convençuts que també t’agradarà.

BROMPTON website

BROMPTON3

Uualk, bicicletes elèctriques accionades per torsió

Les Bicicletes elèctriques Uualk destaquen per la qualitat dels seus components i acabats. El seu punt fort es el seu eficient i innovador sistema d’activació per torsió “torque sensor system”

Així com a la majoria d’ “e-bicis”, el motor s’activa per rotació de l’eix de pedalier, les  Uualk s’activen segons la pressió que realitzem sobre els pedals, això proporciona un funcionament molt mes precís, i un consum d’energia mes reduït, amb el que podem aconseguir millors autonomies amb bateries de menys capacitat, així també estalviar-nos un diners quan haguem de substituir-la .

Nosaltres ja l’hem provat i n’hem quedat molt satisfets, entre d’altres, ens ha seduït  el seu reonable pes, robustès del  xassís, maniobrabilitat, i transportabilitat. Tot i no ser plegable permet entrar-la fàcilment a l’ascensor, cotxe, tren, etc…

Els  avantatges del sistema per torsió es que no ens tornarà a passar de quedar-nos a una pujada amb una marxa llarga i   no poder arrencar perquè el sistema tradicional d’activació necessita gairebé  d’una volta sencera dels pedals per començar a empènyer. La Uualk air s’activa casi  instantàniament tant bon punt  exercim pressió sobre els pedals.

Perquè “Torque sensor System”?

 

colors-air

air4